Praktische info

Abonnementen

Voor slechts € 75 kan je een abonnement kopen voor de 6 avondvoorstellingen. Hiermee ben je verzekerd van een zitje bij elke voorstelling aan een heel voordelig tarief. Bovendien biedt het abonnement de kans om zowel grote namen als onbekend talent te ontdekken.

 

Losse tickets

Elke voorstelling heeft een basistarief. We geven een korting van € 2 aan -26-jarigen, +65-jarigen en groepen vanaf 10 personen. Houders van een vrijetijdspas of een European Disability Card, krijgen een korting van 75 % op het basistarief.

 

Leden van de Gezinsbond krijgen aan de inkom korting op hun lidkaart bij de voorstellingen van André Brasseur, Willem Vermandere, Lieve Blancquaert en Speelman.

 

Reserveren

Abonnementen en tickets kan je online reserveren via onze webshop: https://webshopzwalm.recreatex.be

Na betaling ontvang je een e-ticket.

 

Annulatie

Tickets worden niet terugbetaald. Tot 5 werkdagen voor de voorstelling kan je tickets omruilen voor een andere voorstelling. Indien de andere voorstelling een hogere ticketprijs heeft, betaal je het verschil bij. Bij een lagere ticketwaarde wordt het verschil niet vergoed.


Avondkassa

De avondkassa gaat een half uur voor de voorstelling open. Je kan er enkel tickets kopen voor de voorstelling van die dag.

 

Locatie

Alle voorstellingen vinden plaats in De Zwalmparel, Sportlaan 1. De voorstelling van Flemish Folk Caravan vindt plaats in de kerk van Beerlegem.

 

Info

afdeling vrije tijd, T 055 48 05 93, cultuur@zwalm.be

             Meldingen   Sitemap   Contact   Privacyverklaring gemeente en OCMW Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory