Praktische info

Losse tickets

Elke voorstelling heeft een basistarief. We geven een korting van € 2 aan -26-jarigen, +65-jarigen en groepen vanaf 10 personen. Houders van een vrijetijdspas of een European Disability Card, krijgen een korting van 75 % op het basistarief.

Reserveren

Tickets kan je online reserveren via onze webshop: www.zwalm.be/webshop
We raden je aan per contactbubbel te reserveren. Dan kunnen we hier rekening mee houden bij de zaalindeling. Na betaling ontvang je een e-ticket. 
Lukt het niet via de digitale weg? Maak dan een afspraak in het gemeentehuis via https://www.zwalm.be/afspraken (service "Inschrijven activiteiten en tickets") en koop je tickets aan het onthaal. 

Wachtlijst

Is de voorstelling volzet? Registreer je dan op de wachtlijst. Bij een versoepeling van de maatregelen kunnen er namelijk extra zitplaatsen vrijkomen. 

Annulatie

Tickets worden niet terugbetaald. Tot 5 werkdagen voor de voorstelling kan je tickets omruilen voor een andere voorstelling. Indien de andere voorstelling een hogere ticketprijs heeft, betaal je het verschil bij. Bij een lagere ticketwaarde wordt het verschil niet vergoed.
Uitzondering: alle voorstellingen vinden plaats onder voorbehoud van annulatie door de coronacrisis. Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden op de geplande dag, dan verschuiven we de voorstelling naar een latere datum. Past deze nieuwe datum niet voor jou, dan betalen we de tickets terug. In geval van definitieve annulatie van een voorstelling volgt er eveneens een terugbetaling van de tickets. 

Locatie

De voorstelling van Wannes Cappelle & Nicolas Callot vindt plaats in de kerk van Sint-Blasius-Boekel, Boekelbaan 151.
Alle andere voorstellingen vinden plaats in De Zwalmparel, Sportlaan 1. 

Info

Afdeling vrije tijd, T 055 48 05 93, cultuur@zwalm.be

             Maak een afspraak   Meldingen   digitaal loket   Sitemap   Contact   Privacyverklaring gemeente en OCMW Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory