Deskundige wonen en duurzaamheid

voltijds - contractueel - onbepaalde duur - graad B1-B3

Functie: als deskundige ondersteun je het afdelingshoofd grondgebiedzaken in alle thema’s aangaande wonen en duurzaamheid. Je heb een adviserende rol en denkt met het bestuur mee hoe je het gemeentelijk woon-en duurzaamheidsbeleid mee kan vorm geven en vervolgens naar de praktijk kan vertalen. Je onderzoekt de kwaliteit van de woningen, zorgt ervoor dat de duurzaamheidsgedachte in de organisatie ingebed wordt en fungeert als aanspreekpunt voor de burger die bij jou met allerhande vragen en problemen terecht kan.

Profiel: je bent sterk geïnteresseerd in wonen en duurzaamheid en hebt hierover een duidelijke visie – jouw klantvriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte attitude zorgen ervoor dat je een laagdrempelig contact voor burgers mogelijk maakt – je bent administratief goed onderlegd en weet je vlot uit te drukken.  
 
Voorwaarden: 
Je beschikt over een bachelordiploma en rijbewijs B. Laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure.
 
Aanbod: 
Een aangename, boeiende job met aandacht voor je werk-privébalans bij een stabiele werkgever met aantrekkelijk bruto maandloon van min. € 2460,78 (0 j. ervaring) en max. 4146,34 (23j. ervaring) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, terugbetaling kosten openbaar vervoer en een gunstige verlofregeling. Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van 2 jaar.
 
Interesse: 
Ben jij dynamisch en hou je van een uitdaging, dan is dit zeker iets voor jou! 
Tot en met 2 april 2020 kan je online solliciteren via www.ccselect.be door je motivatiebrief, je cv, een kopie van het gevraagde diploma, een kopie van jouw rijbewijs en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 3 maanden) te bezorgen. 
Bijkomende informatie kan je terugvinden op www.ccselect.be. Voor vragen kan je terecht bij jobs@ccselect.be of 02 467 35 40. 

 


            Meldingen   Sitemap   Contact   Privacyverklaring gemeente en OCMW Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory