Afdelingshoofd Leven en Welzijn

voltijds - contractueel - onbepaalde duur - graad A1-A3
 
Functie: de afdeling leven en welzijn brengt de dienst burgerzaken van de gemeente en de sociale dienst van het OCMW samen. Als afdelingshoofd coördineer en leid je deze diensten. Je staat enerzijds in voor het uitstippelen en uitvoeren van het sociaal beleid van de organisatie (gemeente en OCMW), het aansturen van de maatschappelijk werkers en het coördineren van de werkzaamheden van de sociale dienst. Anderzijds coach je de medewerkers van de dienst burgerzaken teneinde een vlotte en correcte dienstverlening naar de burger te garanderen. 

Profiel: je bent gedreven en geëngageerd om de afdeling en het beleid mee vorm te geven - je stelt de dienstverlening naar de burger centraal - je bent een coach die anderen weet te enthousiasmeren en gedragenheid creëert voor veranderingen - je hebt de nodige kennis en expertise opgebouwd in sociale materies.
 
Voorwaarden: 
Je beschikt over een masterdiploma en rijbewijs B. 
Laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure.
 
Aanbod:
Een aangename, boeiende job met aandacht voor je werk-privébalans bij een stabiele werkgever met aantrekkelijk bruto maandloon (van min. € 3107,98 (0 j. ervaring) en max. 5469,19 (23j. ervaring) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, terugbetaling kosten openbaar vervoer en een gunstige verlofregeling. Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van 2 jaar.
 
Interesse: 
Ben jij dynamisch en hou je van een uitdaging, dan is dit zeker iets voor jou! 
Tot en met 2 april 2020 kan je online solliciteren via www.ccselect.be door je motivatiebrief, je cv, een kopie van het gevraagde diploma, een kopie van jouw rijbewijs en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 3 maanden) te bezorgen. 
Bijkomende informatie kan je terugvinden op www.ccselect.be. Voor vragen kan je terecht bij jobs@ccselect.be of 02 467 35 40.  

 


            Meldingen   Sitemap   Contact   Privacyverklaring gemeente en OCMW Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory